Bennett-kenguru
Bennett-kenguru
Vörösnyakú vallabi
A vörösnyakú vallabi kölyke borsószemnyi méretben születik, és önállóan kapaszkodik fel anyja erszényébe. Ott hónapokat tölt, táplálkozik és növekszik, miközben anyja szeretettel óvja. Hihetetlen útjuk a parányi lénytől a fürge ugrómesterig a világ egyik leglenyűgözőbb emlősévé teszi őket.
Jellemzők
Rend (Order):
Diprotodontia
Család (Family):
Macropodidae
Tudományos név:
Notamacropus rufogriseus
Élőhely:
Erdő, sűrű erdő, legelő
Származás:
Ausztrália
Jelenlegi irányzat:
Stabil
Egyedek száma a világon:
Több mint 1.000.000
Élettartam:
9-12 év
*Források iucnredlist.org
Legyen hős az állatok számára
Fogadjon örökbe vadállatot, és éljen át egyedülálló kapcsolatot a természettel. Az Ön támogatása biztosítja, hogy ezek az állatok mindent megkapjanak, amire szükségük van, és Ön egy felbecsülhetetlen élményt kap.
