Игралиште

Забава за најмлађе посетиоце

Дечије игралиште

Имамо задовољство да истакнемо значај присуства дечијег игралишта у нашем Зоо врту.
Дечије игралиште је од суштинског значаја за наше посетиоце из више разлога.

игралиште

Забава за најмлађе посетиоце

Када посетите Зоо врт са својом децом, битно је да имају простор где могу да се играју и забављају. Дечије игралиште пружа деци прилику да се ослободе вишка енергије, истраже нове активности и проведу време у окружени животињама и природом.

Пауза за родитеље

Док деца уживају на игралишту, родитељи могу да направе кратку паузу и одморе се. Ово је посебно важно јер посета Зоо врту може бити физички напорна, а дечије игралиште пружа прилику родитељима да се одморе док деца уживају у игри.

Образовни карактер

Игралиште у Зоо врту има и образовни карактер. Кроз игру у близини животиња и на тему животиња и природе, деца могу да науче нешто о животињама које се налазе у Зоо врту, чиме се доприноси њиховом образовању и подстиче интересовање за свет око њих.

Социјализација деце

Дечије игралиште пружа прилику деци да се друже и повежу са другом децом. Ово је важно за развој социјалних вештина и стварање пријатељстава. Развој социјалних вештина у природном окружењу Зоо врта на посебан начин доприноси укупном развојном путу деце.

Развој моторике

Дечије игралиште у Зоо врту пружа деци могућност навике на физичку активност и игру у природи. Ове активности стварају позитивне навике и повезивање деце са природом. Овако окружење посебно доприноси развоју моторичких вештина и општег здравља детета.

Постаните херој за животиње

Удомите дивљу животињу и доживите јединствено искуство повезаности с природом. Ваша подршка осигурава да ове животиње добију све што им је потребно, а ви ћете добити непроцењиво искуство.