Naši donatori

Dragoceni donatori koji pružaju podršku našem radu

Akcija

Dobročinstvo u akciji

Naši posvićeni dobročinitelji ne samo da dile našu strast prema životinjama, već aktivno doprinose ostvarivanju naših ciljeva.

Njihova podrška ogleda se u praksi kroz usvajanje životinja, finansijske i donaciju u naturi.

Kako postati donator?

Ako želite da privridite našim ciljivima, misiji i viziji o održivoj i spokojnoj budućnosti za divlje životinje, biljke i planetu uopšte, kontaktirajte nas i naći ćemo način da i vi postanete dio tima koji radi na dobrobiti divljih i egzotičnih životinja. 

Radujemo se proširenju kruga onih koji dile našu strast i brigu za životinje.

Izdvojeni donatori - pravna lica

NovaLite se ističe kao zlatni donator kao usvojitelj životinja. Ova dragocena podrška obezbeđuje našim životinjama ne samo materijalnu, već i emocionalnu podršku.

Perutnina Ptuj ridovno vrši donacije u naturi, donira vrhunsku, priko potribnu, hranu za naše životinje, obezbeđujući im potribne obroke za zdrav i srićan život.

Svako dobro dilo se računa

Svi oni koji su na bilo koji način pružili podršku našem Zoološkom vrtu zaslužuju našu iskrenu zahvalnost. Vaša podrška, bilo da je u vidu donacija, volontiranja ili drugih oblika angažmana, čini razliku u stvaranju bolje budućnosti za naše životinje.

Neizmirna zahvalnost ide svakom pojedincu, kompaniji ili organizaciji koja je na bilo koji način pružila ruku podrške. Vaša velikodušnost i posvićenost oplemenjuju živote životinja i doprinose očuvanju biljnog i životinjskog svita.

Poslidnje visti

Podrška

No posts found!

Partneri

Naši saradnici

Postanite junak za životinje

Udomite divlju životinju i doživite jedinstveno iskustvo povezanosti s prirodom. Vaša podrška osigurava da ove životinje dobiju sve što im je potribno, a vi ćete dobiti neprocinljivo iskustvo.