Наши донатори

Драгоцени донатори који пружају подршку нашем раду

Акција

Доброчинство у акцији

Наши посвећени доброчинитељи не само да деле нашу страст према животињама, већ активно доприносе остваривању наших циљева.

Њихова подршка огледа се у пракси кроз усвајање животиња, финансијске и донацију у натури.

Како постати донатор?

Ако желите да придонесете нашим циљивима, мисији и визији о одрживој и спокојној будућности за дивље животиње, биљке и планету уопште, контактирајте нас и наћи ћемо начин да и ви постанете део тима који ради на добробити дивљих и егзотичних животиња. 

Радујемо се проширењу круга оних који деле нашу страст и бригу за животиње.

Издвојени донатори - правна лица

NovaLite се истиче као златни донатор као усвојитељ животиња. Ова драгоцена подршка обезбеђује нашим животињама не само материјалну, већ и емоционалну подршку.

Перутнина Птуј редовно врши донацијије у натури, донира врхунску, преко потребну, храну за наше животиње, обезбеђујући им потребне оброке за здрав и срећан живот.

Свако добро дело се рачуна

Сви они који су на било који начин пружили подршку нашем Зоолошком врту заслужују нашу искрену захвалност. Ваша подршка, било да је у виду донација, волонтирања или других облика ангажмана, чини разлику у стварању боље будућности за наше животиње.

Неизмерна захвалност иде сваком појединцу, компанији или организацији која је на било који начин пружила руку подршке. Ваша великодушност и посвећеност оплемењују животе животиња и доприносе очувању биљног и животињског света.

Партнери

Наши сарадници

Постаните херој за животиње

Удомите дивљу животињу и доживите јединствено искуство повезаности с природом. Ваша подршка осигурава да ове животиње добију све што им је потребно, а ви ћете добити непроцењиво искуство.