Усвојите животињу

Промените живот – Усвојите, Негујте, Волите: Подарите Шансу за Нови Почетак

Постаните херој за животиње

Постати усвојитељ животиње у зоолошком врту има многе користи за обе стране. Усвојитељи имају прилику да помогну животињама и самом ЗОО врту. Овај процес омогућава усвојитељима да се осећају задовољни знајући да су помогли животињама да преживе и пруже им безбедно окружење, те да су помогли самом ЗОО врту који се свакога дана бори за боље услове како животиња које су у ЗОО врту тако и оних у дивљини кроз програме очувања врста.

Физичка лица

Основни донатор

Основни ниво подршке
за све врсте животиња

10.000 РСД/год.

Правна лица

Сребрни донатор

Могу се спонзорисати следеће животиње: лама, лемури, корњаче, јелени, свиње, агути, меркати, ракуни, сервали, видре, алпаке, патке, мали папагаји, птице грабљивице, гмизавци, антилопе, кенгури.

20.000 - 49.999 РСД/год.

Правна лица

Златни донатор

Могу се спонзорисати следеће животиње: бизони, зебра, мајмуни, камиле, тапир, велики папагаји, птице тркачице, лучка фока, мрки медвед, вукови, велике мачке или било која друга врста животиња у збирци Зоолошког врта Палић.

50.000 - 120.000 РСД/год.

Важне напомене

Зоо врт Палић и Усвојитељ путем уговора утврђују да се животиње за које Усвојитељ донира новац не могу премештати из својих волијера на захтев Усвојитеља, оне и даље остају у власништву и у поседу Зоо врта Палић и не мењају своје боравиште. Једна врста може имати и већи број Усвојитеља, а уколико одређена врста у целости оде из врта може се бирати друга врста у замену. Донације се користе искључиво за добробит животиња.

Ваша донација чини разлику

Донирајте данас како бисте заједно са нама били хероји природе. Кликните овде како бисте донирали.